TECHNOLOGISCHE ONTWIKKELING, KWALITEITSGERICHTE SERVICE...

GIETEN  

Bent u op zoek naar vrijheid in design en materialen? Dan is gieten de perfecte productiemethode voor u. Onze specialisatie is het leveren van zandgietproducten die aan speciale eigenschappen moeten voldoen. Met onze uitgebreide ervaring in de gieterij en een veelzijdige reeks aanvullende services, begeleiden we u van concept tot eindproduct.

VERSPANEN  

Wanneer maatnauwkeurigheid een belangrijke rol speelt bij het gieten, is nabewerking vaak noodzakelijk omdat een gieten vanuit de fabriek nog steeds krimpt. Heeft uw product exacte maattoleranties nodig? Wij draaien, frezen en boren het volledig volgens uw specificaties.

OPPERVLAKTE BEHANDELING  

Oppervklaktebehandeling op maat voor u. Door middel van stralen kunnen we metalen delen van vuil verwijderen, zoals zandresten, roest of oude verf. Indien nodig kunnen we na deze behandeling een verfsysteem aanbrengen,

BOUW  

Om constructieve redenen moeten gietstukken soms worden gecombineerd met lassen en smeden. Een proces dat de nodige (materiaal) kennis en ervaring vereist, omdat de lasbaarheid van gietijzer varieert per type en samenstelling. Wil je zeker zijn van een goede verbinding? Dan staat onze bouwafdeling graag voor u klaar!

ENGINEERING  

Heeft u specifieke producteisen die nog nooit eerder zijn toegepast? Of moet bijvoorbeeld een bestaand gelast product worden omgezet in gieten? Vanwege onze ervaring en empathie wordt ons regelmatig gevraagd om mee te denken en ideeën uit te werken met ons 3D CAD-programma.

PROJECTONDERSTEUNING  

Uw product of project nog in de ontwikkelingsfase? Dan denken we graag vanaf het begin met u mee. We kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn met een technisch haalbaarheidsonderzoek en een kostenraming. We bieden ook ondersteuning bij renovatieprojecten waarbij gietijzeren onderdelen in hun oude glorie moeten worden hersteld. Met behulp van ons 3D CAD-programma kunnen we zelfs alles kopiëren wat u wenst van een oude foto of samenvattingsinformatie. Begeleiding van het eerste idee tot het eindproduct, dat is onze kracht.


Laat ons u bellen

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Onze Partners

emtomech
emtomech
emtomech